Wedkantoor

‘Wedden op paarden spannend uitje voor iedereen’

 

WOLVEGA Snackpoint De Passage in Wolvega is in april begonnen met het aanbieden van wedden op paarden in een supergezellige ambiance.

Het wedden op paarden kan o.a. in combinatie met twee arrangementen. Dat zijn het Go baby go en het Big win arrangement. Beide zijn bedoeld voor groepen van tien tot vijftig personen. ,,Het is een prachtig en spannend uitje voor vrienden, families, verenigingen of bijvoorbeeld bedrijven. Het is weer eens wat anders”, zegt eigenaar Menno de Koe van Snackpoint De Passage aan de Oppers 55 in Wolvega.

In de zaak hangen in het zaalgedeelte in totaal vijf schermen. Er kan van dinsdag tot en met zondag gewed worden op wereldwijde koersen. Daarnaast is het wedkantoor ook geopend op maandag, als er een bijzondere koers is.

Ondertussen hebben vele paardenfans  het wedkantoor van De Passage ontdekt. Het aanbieden van arrangementen is dan ook een schot in de roos.

,,De meeste mensen die hier komen weten wel wat het is en wat ze willen spelen. Indien gewenst, geven we speluitleg”, zegt de ondernemer, die met het wedkantoor zijn passie voor de draf- en rensport ook op anderen wil overbrengen. Ook kan elke zaterdag voor 3 euro gewed worden op de Zweedse V75. Daarmee vallen miljoenen euro’s te winnen.”

Bij de arrangementen krijgen groepen zowel uitleg bij het Go baby go, als bij het Big win arrangement. Beide arrangementen zijn daarnaast inclusief: koffie en gebak, vijf consumpties en 10 euro speltegoed.

Bij de optie Go baby go, die 30 euro per persoon kost, wordt ook driemaal een warm hapje geserveerd en staan nootjes op tafel. Terwijl de optie Big win 45 euro kost per persoon. Daarbij is ook een warm en koud buffet inbegrepen.

,,We bestaan nu meer dan 5 jaar en Snackpoint De Passage groeit nog altijd flink. Het wedkantoor is een hele mooie aanvulling binnen ons bedrijf.”

Meer info: www.runnerz.nl